Maii....daa..Maii daa..

Assalamualaikummm...

Hohoho..
salam ceria dan senyum selalu..
buat para bleger semua..
awat tetiba entry farhana,..tetiba terkeluar bahasa utagha pulak nie....
haha..
ini disebabkan..
Kerja yang mula diberikan oleh pensyarah..semakin "menggila"..
apa taknya..pensyarah farhana bagi minggu kedua semester start, past tue, mingggu depan kena buat presentation..
aishh..pening..pening..

yang bertambah pening lagi macam nie...

"SMS masuk.."

*Anda Diwajibkan menghadiri meeting pertama pada semester ini,
bagi membincangkan program yang akan dianjurkan....

huh!!..
pengsan!

pagi -petang ...: kelas..
.
.
.

petang..: pergi library cari bahan untuk assigment..(kalau library belum tutup)


.
.
.
malam: meeting (kalau ada)..
kalau tak ada : group untuk assigment atau settle assigment yang bertimbun..
.
.
.
"ok! jangan pedulikan picture farhana yang tengah mereng dalam library tyme tengah cari bahan untuk fiqh jinayat"
hehehe..

tapi:

why you thinking so much! believe allah always side with you..
it's right??

lepas tue, lecture farhana bagi kerja untuk assigment pada 14/6....
tahu tak, dia suruh presentation hari ape...pada 21/6...

huh!!..
pitam + terus tak bangun samapi subuh esok taw..

iya lah..kebiasaanya..farhana akan busy pada awal semester dengan program-program di kolej.

tapi..bila mai kawan farhana yang senget tue..nama dia Nor Atikah..farhana panggil dia senget..sebab kadang-kadang tak brapa nak betul sangat dia tue..
hahha..


ha!nie lah tikah ..org pinang..dekat buttorworth..nk knal??pm saya..haaha...

sory tikah...

apa-apa pun..apabila mai da sibuk yang melanda diri kita...kita jangan lupa, hubungan kita dengan Allah..dan keluarga..kerana kedua-duanya adalah pembakar semangat jiwa dan raga kita.

yakin lah! semua kerja kita tue, pasti akan siap!!..buat step by step..satu persatu..jangan gopoh-gapah taw!..

"pesanan ini ditaja khas #oleh farhana.sukasuki sdn.bhd"..

haha..

3 comments:

  1. usaha tangga kejayaan..sabaq sat..dah kje ni ok lah..hee

    ReplyDelete
  2. betul tue..usaha tanggga kejayaan..tgah b'krja keras nieh..hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih..Kamsamitha...thanks you for ur comment..