Personali Diri melalui EGOGRAM

0
COM

Bismillah~~~

apa yang pelik dan apa yang unik dalam diri kita sebenarnya ye?
apa yang buat orang sekeliling kita rasa senang dengan diri kita sebenarnya?
bagaimana kita tangangi stress ketika ada masalah melanda diri?
OK! kalau korang nie seorang yang details atau teliti, meyh sini...

 korang pernah dengar EGOGRAM?
atau lebih mudah soal selidik  mengenai personaliti diri.

apa itu Egogram?
Egogram adalah graf yang dihasilkan melalui kajian soal selidik yang kita jawab. peratusan graf yang ditunjukkan adalah menunjukkan tahap tinggi dan kurangnya personaliti diri tue.

 ini adalah egogram yang fana dah buat. fana study egogram dan buat research mengenai personaliti diri time sem 2 dengan sem 3 nie.  masa jawab egogram nie, korang kena jawab dengan JUJUR dan IKHLAS.

lepas korang jawab KESEMUA soalan dalam kajian soal selidik egogram yang telah di sediakan, tekan click send kat situ, the, egogram akan bagi jawapan tahap personaliti korang masa tue jugak. mudahkan??

dah tahu kan cara nak buat egogram? okay, jom buat


atau 

 Carian di Google: Transactional Analysis Egogramme.

bila dah tahu benda baru, sebarkan pulak mesti rasa seronok jer nanti. #sebarkan