Konvokesyen Diploma


Assalamualaikum...

lama sangat dah tak touch down kat blog nie. sampai lupa rupanya fana ade blog. lepas tue, tetiba time duduk sahaja, teringat nak bukak blog sendiri lah, apa yang ada. so! kali nie fana nak upadate entry mengenai konvo masa fana Diploma dulu. lama dah tunggu panggilan untuk konvo nie sebenarnya, lepas habis jer belajar Diploma, fana sempat kerja jadi Guru Kafa selama 2 bulan, lepas daripada tue, secara tetiba dapat panggilan sambung belajar peringkat Degree..

lama jugak menunggu panggilan konvo nie..
and finally!!


dia punya feels, rasa macam bunga sakura blossom dekat taman rumah..ahaha..lepas dapat tue,
tapi, urusan untuk konvo nie, kemain penat. ulang alik fana dari klang ke bangi, bangi ke klang. nasib ada kawan memang peneman setia kalau pegi memana aje.
FARAHIN!! <3 thanks sebab sudi teman, dia pun konvo sama jugak tapi lain kos.


settle semua urusan~~
tarikh konvo yang telah ditetapkan adalah 29 Ogos 2015, fana dapat sidang 2.



ok fine!  baju konvo terselak macam kena angin pantai. time tgah jalan nie tengah cover sebenarnya, jubah tue memang labuh even dah cut. Demi konvo fana redah je. jubah tue by Zawara, then, sama lak ngan warna carpet. 


ignorekan muka excited tue, thank you so much mama for all of this. 


time belajar dulu, niela group studymate fana. Congrats semua!!


masa beli air, ternampak ustaz Don, tanpa segan ajak ustaz snap pic sekali, time nak ucap terima kasih, ustaz habaq maaii allhamdullilah " berjaya dah angpa, tahniah naa"
last but not least, fana wrapkan gambar konvo untuk sharing sesama korang.

tiada apa yang nak diungkapkan selain TERIMA KASIH.

kita jumpa lagi dalam next entry, tunggu taw. =)

ingat pesanan nie:

DUIT

(DOA, USAHA, IKHTIAR, TAWAKAL)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih..Kamsamitha...thanks you for ur comment..