I'm Back!!

Assalamualaikum...


Apa khabar korang semua..seriously, dah lama farhana tak update blog, bukan malas ok!, ini disebabkan masalah line yang ishh..doubletriple slow..'rasa nak kick jer bb nie ke tiang gol"..hihi...
nie excited sebabnya dapat tetiba pulak line laju macam kilat..haha..
nie bila dah bukak balik blog nie, and tengok dekat shoutbox ramai yang tinggalkan jejak..
so! kepada mereka yang tinggalkan jejak time kasih banyak2x.. akan ku balas dengan senyuman yang tulus ikhlas dari hati yang suci..."cewah.."hihi..

sebernarnya, selama pemergian.."ceh ayat nak up jer kn".. farhana tyme tidak berbloging farhana  sibuk dengan menjadi bibik dirumah haha ..
 tengah cuti semester la.. so, terpaksa lah menjadi bibik yang tak bergaji, bukan menganggur taw, tapi kalao tanam anggur adalah ..haha..

seriuously! bila dapat tengok blog, tanpa loading yang lama, farhana terus senyum sampai telinga..haha..suka teramat..
sape kata tak rindu nak berblog??!!
of course laa i rindu u..haha...

ok, sampai sini dulu entry nie, coz dah puas lepas rindu berbloging..
till wait for me, for new entry ya!!hihihi..

jangan lupa senyum-senyum selalu...^__^

No comments:

Post a Comment

Terima kasih..Kamsamitha...thanks you for ur comment..